Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Megastar are 2 castigatori!

Megastar are 2 castigatori!

In mod normal, in urma concursului Megastar se alege un singur castigator, pe baza voturilor acordate de public. La editia de anul acesta, castigator a iesit Andrei Galut. El va primi timp de un an de zile 1.500 de euro, din partea Prima TV, si un contract cu casa de discuri Universal Music Romania, pentru productia albumului de debut.

Conform notelor primite pentru interpretarile lor, celalalt concurent ajuns in finala, Florin Iordache, a fost mai pe gustul juriului – format din solista Aura Urziceanu, Adrian Despot de la Vita-de-Vie, dansatorul Razvan Mazilu si Virgil Iantu.

Carisma, vocea si atitudinea lui Florin au facut impresie buna si asupra celor de la Universal Music Romania, care s-au decis sa-i ofere si lui un contract pentru lansarea albumului de debut:

„Ne-am hotarat sa ii oferim si lui Florin ocazia de a lucra cu casa noastra de discuri, pentru talentul si determinarea pe care le-a aratat de-a lungul concursului, dar si pentru ca am ascultat cateva compozitii de-ale lui care ne-au impresionat”, a declarat Ioana Fesnic, General Manager Universal Music Romania.

Florin are 19 ani, este nascut in Bucuresti si s-a declarat recunoscator pentru oportunitatea care i se ofera:

„Mi-am dorit foarte mult sa castig si am muncit pentru asta. Sper sa le dovedesc celor de la Universal Music si publicului ca am meritat aceasta sansa”.

Andrei, celalalt castigator Megastar, are 23 de ani si este orginar din Arad. La cateva zile dupa castigarea marelui premiu, el martusirea ca este foarte fericit si ca asteapta cu nerabdare sa se apuce de treaba.

Catalin Josan, castigatorul editiei anterioare a concursului, l-a avertizat insa ca greul de-abia acum incepe: „Pana acum ai cantat doar piese cunoscute si lumea te-a apreciat pentru ele.

De acum, va trebui sa te faci cunoscut prin piesele tale, va trebui sa fii tu insuti. O sa fie mult de lucru, dar principalul e sa-ti doresti foarte mult sa reusesti. Si sa ai grija de relatia cu fanii, pentru ca ei conteaza cel mai mult.”

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus