Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Metamorfoze masculine: sapiosexualul si kitschsexualul

Metamorfoze masculine: sapiosexualul si kitschsexualul

Sapiosexualul

Inteligenta este principala sa arma de seductie. Poate sa fie frumos de pica sau genul pe care in mod normal nici nu l-ai remarca… daca n-ar deschide gura.

Oricum, prin preocuparea fata de aspectul sau fizic, sapiosexualul se situeaza undeva intre metrosexual si retrosexual, insa e extrem de inzestrat spiritual si poseda un bagaj foarte mare de cunostinte.

Cel mai reprezentativ sapiosexual al momentului este considerat a fi Woody ALLEN. Ideea generala „sapio” este ca un barbat nu poate face sex decat pana la o anumita varsta, insa poate vorbi o eternitate. Mare adevar!

Kitschsexualul

Inevitabil, intr-o lume in plina evolutie si plina de etichete, kitsch-ul se infiltreaza firesc, fiind ridicat de unii la rang de valoare. Este vorba despre cei care, din dorinta de a arata la fel de „uber” sau heteropoliti ca barbatii actuali, recurg la accesorii sau look-uri lipsite de gust. Si asta nu intotdeauna pe bani putini. Exista chiar si creatori de lux care produc pentru amatori produse kitsch.

Dorinta permanenta a kitschsexualului este de a arata tuturor cati bani cheltuie pe infatisare, pe haine de firma (care pot fi si „facaturi”), pe ceasuri (uneori replici stangace ale originalelor), obiecte de arta (copii) stridente si locuinte aranjate in cel mai absurd si pestrit mod cu putinta.

Toate acestea il fac sa fie un reprezentant de „marca” al kitschsexualilor. Ah, si cum kitsch-ul nu iese singur la plimbare, este mai mereu insotit de prietenul sau… snobismul!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns