Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Miami Vice

Miami Vice

Filmul lui Michael Mann se bazeaza pe serialul omonim din 1984, care a rulat cu succes la televiziune 5 sezoane. Precis ti-l mai amintesti… cu Don Johnson si Philip Michael Thomas in rolurile principale.

Filmul artiStic Miami Vice incepe cand politistii Sonny Crockett (Colin Farrell) si Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) afla de uciderea a doi agenti federali in urma unei scurgeri de informatii. Atrasi in investigatie, cei doi politisti au de-a face curand cu criminalii din asa numita fratie Aryan si cu o retea bine pusa la punct de traficanti bine paziti.

In timpul „vanatorii”, cei doi parteneri o intalnesc pe Isabella, o chinezoaica foarte frumoasa, care spala bani si ii investeste. Intre aceasta si Crockett apare o relatie puternica, Crockett incercand sa o tina departe de fortele raului. In acelasi timp, Tubbs se infiltreaza in randurile organizatiei criminale in timp ce incearca sa o protejeze cat mai mult pe prietena sa, Trudy.

Crockett si Tubbs lucreaza sub acoperire transportand droguri in Florida, incercand astfel sa-i identifice pe asasinii agentilor si sa anihileze noua lume interlopa din Miami. In timpul misiunii lor, cei doi politisti se vor afla de nenumarate ori de-o parte si de alta a legii.

DIN CULISE

  • Regizorul Michael Mann (specializat in filme de actiune – vezi „Obsesia”, „Colateral”, „Fortareata”) si-a pus actorii sa se antreneze pentru film alaturi de politisti sub acoperire adevarati. Lui Colin Farrell i-a spus ca va participa la o operatiune anti-mafiota „pe bune”. Numai ca lucrurile au scapat de sub control si frumuselul actor s-a trezit implicat intr-un schimb de focuri si in pericolul de a fi demascat impreuna cu ofiterii „undercover”. Abia dimineata urmatoare, Colin a aflat ca totul fusese o inscenare si ca mafiotii cu pricina erau de fapt actori. El a recunoscut ca in acele momente chiar s-a simtit la un pas de moarte.
  • Jamie Foxx a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea cantaretului Ray Charles in fimul biografic din 2004. Colin Farrell nu are nicio nominalizare la activ, dar este cunoscut pentru aventurile lui amoroase – Angelina Jolie, Britney Spears.

Comments

comments

Lasă un răspuns