Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Mica revelatie auto

Mica revelatie auto

Cu ocazia drive-testului pan-european, Kia si-a prezentat cel mai nou model al sau, surprinzatorul Ceed. Masina si-a propus sa umble cu „coada pe sus” in zona care gazduieste cea mai salbatica disputa la nivel european. Este vorba desigur de piata auto, de exemplu Volkswagen Golf, Opel Astra, Ford Focus, Toyota Corolla si CitroënC4, acestea fiind doar cateva dintre protagonistele unui conflict in care se schimba lovituri dintre cele mai grele. In mod normal, Kia s-ar fi aruncat in transee bizuindu-se doar pe arma pretului. Unul musai mai scazut decat al concurentei. A venit insa complet echipata pentru un atac serios.

Cu o garantie-record de 7 ani – nemaiauzita pana acum, o mostra de incredere oarba in resursele proprii – si un produs aratos, bine realizat, care a trecut cu brio testul soselei, Ceed ar trebui sa devina una dintre protagonistele clasei din care face parte.

Noua Kia s-a prezentat la intalnirea de la Roma ca un rival competent pentru Golf sau Focus. Se stie, Fordul este reperul clasei compacte in ceea ce priveste placerea condusului. Calitatea suprinzatoare este, firesc pentru Kia, dublata de un pret atractiv.

  • Modelul de baza, bine dotat, costa in jur de 11.500 euro cu TVA.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus