Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Michelle Obama, gazda perfecta

Michelle Obama, gazda perfecta

Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite a organizat un prânz oficial pentru jumătăţile şefilor de stat care se întâlnesc săptămâna aceasta la Adunarea generală a ONU în Manhattan, New York. Evenimentul organizat de Michelle Obama a avut loc în altă parte a oraşului, la Studio Museum din Harlem, ”centrul cultural al comunităţii negre din Statele Unite” după cum a declarat Prima Doamnă.

Michelle a avut 49 de invitate, printre care o prinţesă, Charlene din Monaco şi partenera de viaţă a lui Francois Hollande, jurnalista Valerie Trierweiler. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani, după ce preşedintele francez şi-a încheiat căsnicia cu politiciana Segolene Royal.

Fiecare dintre cele 49 de invitate a primit din partea lui Michelle câte un coş cu bunătăţi: plante medicinale din grădina de la casa Alba, miere de albine şi câte un exemplar al cărţii de bucate ”New American Table”. Atmosfera a fost întreţinută de cântăreaţa Audra McDonald dar şi de un grup de copii care au dansat.

Nu toate femeile aflate la New York cu ocazia Adunării Generale a ONU sunt soţii de şef de stat, unele dintre ele sunt chiar conducătorii tărilor lor. Este vorba despre Angela Merkel, cancelarul Germaniei şi Dilma Rousseff, preşedintele Braziliei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus