Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Mihaela Radulescu este corespondent special la Cannes

Mihaela Radulescu este corespondent special la Cannes

Prezenta la Cannes, unde pana pe 23 mai se desfasoara cel mai vechi si mai cunoscut festival de film din Europa, Mihaela Radulescu vrea sa impartaseasca romanilor care este atmosfera de acolo. Astfel, vedeta a intrat in legatura directa la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani pentru a oferi informatii de la fata locului. „E plin de filme romanesti si de prezente romanesti”, a transmis Mihaela Radulescu. Ea s-a angajat sa revina maine, in cadrul aceleasi emisiuni, pentru a relata despre premiul Grand Prix de la Cannes. „Voi face naveta Monaco – Cannes si voi fi corespondentul vostru”, i-a asigurat Mihaela pe cei doi prezentatori.

Filme romanesti de exceptie

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

La editia 2010 a Festivalului de Film de la Cannes, participantii romani sunt numerosi. Peste 60 de cineasti, actori, producatori si jurnalisti sunt prezenti pentru a reprezenta Romania prin filme, propriul stand si o petrecere pe Croazeta. Filmele participante in competitie sunt „Marti, dupa Craciun”, in regia lui Radu Muntean, si „Aurora” lui Cristi Puiu, care vor deschide sectiunea Un Certain Regard, in 13 si 14 mai.

Ceausescu, in atentia publicului international

Filmul artistic de montaj „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, realizat de Andrei Ujica, va avea parte de propriul covor rosu, pe 18 mai, de la ora 20.00, cu o zi inainte de proiectia filmului despre renumitul terorist „Carlos”, al lui Olivier Assayas.

„In timpul procesului sumar la care a fost supus impreuna cu sotia sa, Nicolae Ceausescu isi trece in revista perioada din viata in care a fost la putere: 1965-1989. Asistam la un tablou de epoca, care aduce aminte prin amploare de frescele filmice americane despre generatia Razboiului din Vietnam, de exemplu”, a descris Ujica actiunea filmului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus