Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Mihaela Radulescu – gazda Balului de Diamant

Mihaela Radulescu – gazda Balului de Diamant

Mihaela Radulescu va veni in tara de la Monaco special pentru a prezenta Balul de Diamant din 18 decembrie 2010, de la Hotelul Decebal din Bacau. Evenimentul este organizat de clubul Rotary si prezentat de casa de diamante Rafael and Sons.

Chiar daca titlul inspira lux, de fapt este vorba de un eveniment caritabil. Balul de Diamant a reusit sa mobilizeze un numar impresionant de participanti si isi propune sa stranga fonduri pentru cinci cazuri umanitare: o actiune de Sarbatori la un azil de batrani, un program de sustinere a unei case de copii institutionalizati, reconstructia caselor avariate de inundatii, premierea copiilor cu rezultate foarte bune in competitii internationale si sustinerea financiara a doi copii bolnavi de cancer.

Mihaela Radulescu a declarat despre participarea ei la Balul de Diamant: „Vin cu bucurie la Balul Rotary din Bacau pentru ideea umanitara, care e sufletul acestei reuniuni selecte. Atat prezenta mea, cat si a fiecarui om bun din Bacau inseamna un gest minunat pentru niste fiinte mult mai putin norocoase ca noi. Abia astept sa ne zambim reciproc, multumiti ca am facut un lucru grozav impreuna”.

Un demers inedit il reprezinta implicarea casei de diamante Rafael and Sons, care a donat bijuterii de aproximativ 4.000 de euro pentru sustinerea evenimentului. Bijuteriile vor fi scoase la licitatie, participantii la eveniment bucurandu-se de un pret de pornire la jumatate din valoarea bijuteriei.

Noam Lenzini, managing director Rafael and Sons, a declarat: „Diamantele au fost mereu sinonime cu luxul, cu lumea glamour si stralucitoare la care nu foarte multi au acces. Noi ne-am gandit ca prin aceasta actiune sa daramam acest mit si sa demonstram ca pietrele pretioase pot bucura si viata celor mai putin favorizati. Speram ca prin acest demers sa sensibilizam pe cat mai multi si sa ii determinam sa imparta putin din multul lor celor pentru care acel putin poate insemna o lume mai buna”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus