Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Mika – Songs for sorrow

Mika – Songs for sorrow

EP-ul „Songs for sorrow” va aparea in editie limitata si va include patru piese acustice, prefigurand lansarea celui de-al doilea album al lui Mika. Cantaretul de origine libaneza a colaborat cu Owen Pallet de la Final Fantasy si Arcade Fire pentru acest EP, care include piesele „Blue Eyes”, „Toy Boy”, „Lonely Alcoholic” si „Lady Jane”.

EP-ul va fi disponibil incepand cu 25 mai 2009 sub forma unei carti cu coperti cartonate si poate fi cumparat exclusiv de pe www.mikasounds.com si din magazinele Paul Smith din lume. Cartea include si CD-ul cu cele patru piese. Fiecare dintre ele a fost incredintata unui artist sau designer, care a creat opere de arta pe baza propriei interpretari a pieselor in cauza.

Anticipand lansarea cartii, trei dintre piesele de pe „Songs for sorrow” vor fi disponibile pentru download pe 14 mai, in exclusivitate pe site-ul www.mikasounds.com. Tot aici, poti fi ascultate doua dintre piese. „Atunci cand m-am apucat sa scriu pentru cel de-al doilea album al meu, am crezut ca cel mai bine ar fi s-o iau usor si sa lansez un EP mai intai”, a declarat cantaretul. „Ideea cartii a venit apoi de la versuri, de la cantecele care sunt un fel de basme sumbre”.

Cel de-al doilea album al lui Mika a fost realizat in doi ani si va fi lansat in toamna lui 2009. Albumul de debut „Life In Cartoon Motion” s-a vandut in peste cinci milioane de exemplare si a castigat mai multe discuri de platina, un premiu Brit si o nominalizare la premiile Grammy.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus