Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards

Miley Cyrus, show erotic la MTV Video Music Awards

Miley Cyrus a uimit audienta cu un adevata show erotic caracterizat de critica ca fiind dizgratios.

Fosta Hannah Montana, a aparut intr-o tinuta sumara, compusa din lenjerie de latex in culoarea pielii si a exagerat provocator cu miscari lascive, insinuante si o atitudine care s-a dorit lipsita de orice inhibitii. Spectacolul s-a consumat pe scena de la MTV Video Music Awards. Socati de prestatia de pe scena MTV, mai multi parinti, membri in Consiliul Televiziunii, au luat atitudine solicitand amendarea celor responsabili cu transmiterea galei.

Miscarile cu tenta sexuala ale lui Miley Cyrus au fost cu atat mai explicite cu cat s-au indreptat asupra partenereului de scena, Robin Thicke, in timpul interpretarii piesei "Blurred Lines". Atitudinea vedetei feminine a infuriat si cativa colegi, dar si celebritati aflate in sala, precum si pe parintii fanilor lui Miley Cyrus.

Speculatiile si comentariile au aparut imediat producatrii fiind acuzat ca au exploatat exagerat si umilitor aspecte sexuale. "Prestatia lui Miley Cyrus si a lui Robin Thicke a aratat cum poate fi inlocuit talentul prin sex", se spune intr-o declaratie a unui grup de parinti.

Miley Cyrus este singura care pare multumita de ceea ce a reusot sa faca pe scena, postand imagini in mediul online din cursul spectacolului sau.

Fosta Hannah Montana are 20 de ani si nu este la prima iesire de acest gen. Stilul provocator pe care l-a adoptat pare sa fie o incercarea de a se rupe de imaginea de fetita pe care i-a facut-o Disney.

Vezi prestatia lui Miley Cyrus in filmul de mai jos.
 

   

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus