Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Călătorii > Mini-concediul din weekend

Mini-concediul din weekend

Escapada mult visata

Cea mai eficienta metoda pentru reincarcarea bateriilor este sa pleci intr-o excursie impreuna cu iubitul tau. Poate sa fie una mai costisitoare, in romantica Venetie, luminosul Paris sau exoticul Cairo. Meritati un mic rasfat financiar, nu? Dar la fel de eficient poate fi si un simplu picnic in afara orasului sau un drum catre o cabana intr-o zona uitata de reteaua telefonului mobil. Asta da, relaxare!

“Matura” treburile casnice

Sambetele faceti curat, spalati haine, udati plante, bateti covoare… N-ar fi mai bine pentru viata voastra de cuplu daca ati incerca sa va concentrati pe timpul petrecut impreuna decat pe curatenia casei? Pune mopul in cui, scapa de carpa de praf si fuga la plimbare. Puteti deretica si in alte zile, acum leneviti, pur si simplu. Putina dezordine nu a omorat pe nimeni!

Program de noapte

Tentatia tuturor este ca in zilele libere sa faca tot ce nu au apucat sa bifeze de-a lungul saptamanii: ziua, shopping si cutreierat de magazine, seara, cappuccino cu fetele la terasa, iar noaptea… “just wanna have fun”. Ai grija insa: toate aceste activitati te obosesc teribil si nu sunt de natura sa te faca cea mai sociabila dintre iubite.

Comments

comments

Leave a Reply