Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Miracolul de la Sfanta Ana

Miracolul de la Sfanta Ana

Un artefact italian care valoreaza cinci milioane de dolari pe piata neagra este gasit in casa unui ucigas, la 39 de ani de la cel de-al Doilea Razboi Mondial.

De aici, actiunea se muta in toamna anului 1944, iar personajele principale sunt patru soldati americani de culoare, care sunt captivi intre transeele inamice si soldatii germani.

Pentru ca nu au incotro, ei se refugiaza intr-un mic sat italian care a fost evacuat de catre nemti. Americanilor li se alatura un baietel care comunica mai mult cu Arturo, prietenul lui imaginar.

„Miracolul de la Sfanta Ana” este un film despre credinta, teama, tradare si speranta. Productia este regizata de Spike Lee („Malcolm X”, „Inside Man”) si are in distributie actori precum Derek Luke, Michael Ealy si Laz Alonso.

In rolul lui Axis Sally, un celebru om de radio care a lucrat pentru nazisti in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, o intalnim pe Alexandra Maria Lara, actrita germana de origine romana care incepe sa capete popularitate pe plan international, jucand in filme nominalizate si chiar castigatoare la Premiile Oscar („Cititorul” -„The reader” si „Ultimele zile ale lui Hitler”).

  • Premiara in Romania: 10 aprilie 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus