Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Mirajul unei lumi… mondene

Mirajul unei lumi… mondene

Cartea „Mirajul unei lumi… mondene”, scrisa de Cristina Herea, prezinta adevarata societate mondena, cea care se contureaza in domeniul politic si in showbiz atunci cand camerele de filmat se sting. In jurul nostru, se tese o lume artificiala. Scandaloasa si spectaculoasa. O lume de „fitze”, cu vedete create intai in studiourile de televiziune, apoi vandute pe primele pagini ale ziarelor. O lume falsa si transparenta, pe care romanii o accepta doar pentru amuzamentul de zi cu zi.

In labirintul acestei lumi te invita jurnalista Cristina Herea. Vei descoperi lucruri incredibile despre viata mondena a Bucurestiului, populata de politicieni si de amantele lor din „generatia Gucci”, de cantarete create cu 1.000 de euro (cat e pretul unei melodii mixate pe computer) si de manechine transformate in papusi sexuale.

„Mirajul unei lumi…. mondene” cuprinde si doua interviuri exclusive cu designerul Catalin Botezatu si cu prezentatorul Octavian Ursulescu. Catalin Botezatu vorbeste despre femeile din asa-zisul high-class, prezentandu-le ca pe niste „opere de arta ale chirurgilor plasticieni”, dar si despre singura femeie din viata lui pe care o regreta. Interviul cu Octavian Ursulescu prezinta incapacitea mondenilor de a-si respecta mentorii, dezvaluind totodata si secrete pastrate de regimul comunist.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus