Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Miss Mexic a fost aleasa Miss Universe 2010

Miss Mexic a fost aleasa Miss Universe 2010

Jimena Navarrete, in varsta de 22 de ani, din Mexic, a fost incoronata Miss Universe 2010 infirmand pronosticurile care anticipau o victorie a unei reprezentante din Irlanda, Venezuela sau SUA, informeaza AFP. Podiumul a fost completat, in ordine, de Miss Jamaica – Yendi Phillipps, Miss Australia – Jesinta Campbell, Miss Ucraina – Anna Poslavska si Miss Filipine – Venus Raj.

Originara din Guadalajara, Jimena Navarrete, manechin profesionist de la varsta de 15 ani, a declarat ca vrea sa studieze gastronomia. Insa, in 2011, in calitate de Miss Universe, ea va trebui sa isi consacre tot timpul altor cauze, precum lupta impotriva maladiei SIDA si a cancerului mamar. Noua regina a frumusetii a primit o bursa de studii pe un an la New York Film Academy, precum si numeroase perechi de pantofi si produse cosmetice.

Este pentru a doua oara cand o reprezentanta a Mexicului castiga titlul de Miss Universe, dupa victoria Lupitei Jones, in 1991. Jimena Navarrete ii succede reprezentantei Venezuelei, Stefania Fernandez, care a fost desemnata Miss Universe 2009, la varsta de 19 ani.

Anul trecut, dupa o pauza de 11 ani, Romania a avut o reprezentanta la Miss Universe, pe Bianca Elena Constantin, insa aceasta nu s-a calificat in primele 15 locuri. Anul acesta, reprezentanta Romaniei a fost Oana Paveluc, care nu a reusit sa se califice in finala concursului din Las Vegas.

  • Miss Universe este un concurs de frumusete anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996, si in parteneriat cu NBC, din 2003, cand postul TV a castigat drepturile de difuzare.
  • Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete din lume.
  • Tarile care au obtinut cele mai multe titluri Miss Universe sunt SUA (sapte victorii), Venezuela (sase victorii) si Porto Rico (cinci victorii).
  • Cea de-a 59-a editie a concursului de frumusete, prezentata de Bret Michaels si Natalie Morales, a avut loc la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas, Nevada.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus