Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Mobilul

Mobilul

Despre carte

Viata isi urmeaza cursul si Clayton Riddell, un artist din Maine merge bucuros pe strazile Bostonului. Tocmai a batut palma pentru publicarea unei carti si se gandeste la viitorul care se anunta imbucurator…

Insa situatia se schimba repede, dezastrul acum incepe… La fel si lupta pentru supravietuire… Telefonul mobil este cel care declanseaza Apocalipsa, iar omenirea este pusa in pericol de una dintre propriile sale creatii.

  • „Cu atmosfera sa obsedanta, cu sarcasmul fata de cei inrobiti tehnologiei, cu scenele de violenta oribila si compasiune umana, Mobilul este ultimul roman al lui Stephen King si primul roman al secolului XXI care captureaza cu adevarat teroarea” (The New York Times)

Despre autor

Stephen King, acum in varsta de 60 de ani, locuieste in Maine, impreuna cu sotia sa. Are trei copii si trei nepoti si o lista nesfarsita de carti publicate. Dar nu are – se spune – telefon mobil. Veniturile lui anuale ating 40 de milioane de dolari si aproape toate romanele lui au fost ecranizate.

Asa ca daca nu ai citit „Carrie”, „Misery”, „The Shining”, „Salem’s Lot” sau „The Shawshank Redemption”, probabil le-ai vazut pe marele sau micul ecran. Daca nu, iti recomandam „The Shinning” cu un Jack Nicholson terifiant, sau deja clasicul horror „Carrie”, sau emotionantul „The Green Mile” cu Tom Hanks.

Ca sa nu mai vorbim de „Secret Window”, cu Johnny Depp intr-un rol de zile mari. Nu-i asa ca deja incepi sa te intrebi ce distributie va avea „Mobilul” cand va ajunge pe pelicula? Primele indicii le gasesti in carte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus