Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Momente amuzante la Oscar

Momente amuzante la Oscar

Cand te uiti la „Oscaruri“, nu te intereseaza doar cine castiga s ce filme ai neaparat de vazut in perioada urmatoare; iti place la nebunie sa comentezi rochiile, cuplurile si operatiile estetice, dar cel mai mult iti plac glumele.

Umorul gazdei, reactiile castigatorilor, poantele din introducerea fiecarei categorii compenseaza din plin pentru noaptea nedormita.

Meryl Streep da peste nas „favoritei“

Anul trecut, a luat Oscarul pentru prestatia din Doamna de Fier. In discursul de multumire, n-a putut sa se abtina: „Cand mi-au spus numele, am avut un sentiment… de parca auzeam jumatate din America exclamand: «Hai, pe bune, iar ea??» Dar, ma rog, nu-mi pasa!“.

Si asta pentru ca Viola Davis era favorita, cu rolul din The Help (Culoarea sentimentelor).

Christopher Plummer flirteaza cu statueta

Actorul, care, la momentul castigarii Oscarului din 2012, avea 82 de ani, a devenit cel mai in varsta „premiant“ din toate timpurile ceremoniei.

Dar cifra din buletin nu i-a imbatranit Si sufletul glumet. Spre deliciul spectatorilor, a incercat sa seduca statueta de aur: „Esti doar cu doi ani mai in varsta decat mine, draga. Unde ai fost toata viata mea?“.

Evident, o aluzie la faptul ca, in cei 50 de ani de actorie, acesta a fost primul Oscar primit.

Roberto Benigni uita de eticheta

La editia din 1999, actorului italian i-au fost decernate doua statuete pentru productia La vita e bella.

Iar reactia pentru primul premiu este memorabila: in loc s-o ia politicos si surazator pe culoar pana pe scena, Roberto s-a suit in picioare pe spatarul vecinului din fata si s-a plimbat asa pe cateva scaune, spre amuzamentul intregii sali.

Adrien Brody saruta cu foc

In 2003, era cel mai tanar actor care a primit Oscarul pentru rol principal masculin intr-un film (Pianistul) – avea 30 de ani neimpliniti.

Dar n-avea de gand sa se lase intimidat de cea care-i inmana statueta – actrita Halle Berry, cu Sapte ani mai in varsta – aSa ca a dat-o pe spate, la propriu, cu un sarut focos. Dar prietenesc.

Robbie Williams ii multumeste tatalui

Cand a castigat, in 1998, Oscarul pentru prestatia din Good Will Hunting, mucalitul actor a acceptat statueta cu urmatorul discurs: „Inainte de toate, as vrea sa-i multumesc tatalui meu, omul care, atunci cand i-am spus ca vreau sa ma fac actor, mi-a raspuns: «E minunat, doar sa-ti faci si o calificare de rezerva. Cum ar fi aceea de sudor.»
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus