Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Momente de răsfaţ cu noua gamă Dove Intense Repair

Momente de răsfaţ cu noua gamă Dove Intense Repair


Dove crede că frumuseţea vine din atenţia acordată obiceiurilor zilnice de îngrijire a părului. Astfel, a lansat pe pagina Dove de Facebook aplicaţia „Îngrijirea intensă a părului tău”, pentru a te răsplati cu clipe de răsfăţ şi îngrijire.

Dove ţi-a pregătit 10 premii speciale pentru ca tu să te bucuri de un păr frumos şi sănătos cu ajutorul noii game Dove Intense Repair: 4 experienţe de răsfaţ la Vila 23 Snagov şi 6 game complete Dove Intense Repair (şampon, balsam, balsam-tratament şi mască).

Scopul aplicaţiei este de a te ajuta să identifici micile slăbiciuni în rutina ta zilnică de îngrijire a părului şi de a-ţi face apoi recomandări pentru a te bucura de frumuseţea naturală a părului tău! Spălarea, uscarea, îndreptarea, colorarea sau chiar perierea duc la pierderea cheratinei, proteină vitală care formează scutul natural de protecţie a firului de păr. Dove îti oferă desfătare şi protecţie pentru părul tău – acordă-i îngrijirea specială pe care o merită şi Dove te premiază! 
 
Intră în aplicaţie în perioada 10 – 27 iunie 2013, alege varianta de răspuns, care ţi se potriveşte cel mai bine, la fiecare dintre cele 5 întrebări, completează formularul cu datele personale şi te înscrii în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 10 premii speciale:
4 momente de răsfaţ Dove alături de specialişti în îngrijirea părului şi şedinţe foto realizate într-o oază de relaxare, departe de agitaţia oraşului – Vila 23 Snagov. 
6 game complete Dove Intense Repair (şampon, balsam, balsam-tratament şi mască)
 
Bucură-te de un păr frumos şi mătăsos cu noua gamă Dove Intense Repair special creată pentru îngrijirea părului degradat. Are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES ce repară firul de păr la nivel celular în doar 2 săptămâni.*
 
Foloseşte la fiecare spălare şamponul şi balsamul Dove Intense Repair şi o dată pe săptămână masca Dove Intense Repair pentru un păr cu până la de 10 ori mai rezistent împotriva degradării**.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus