Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > „Monoloagele vaginului”, la rampa

„Monoloagele vaginului”, la rampa

Pe 4 iulie, montarea Monei Gavrilas poate fi vazuta in Garage club & lounge (strada George Enescu nr. 25) din Bucuresti.

Realizat dupa celebrul text de Eve Ensler, spectacolul a intrat in al saptelea an de scena in aceasta versiune.

Piesa a fost scrisa pentru mai multe personaje, insa interpretarea sa in varianta moderna aduce in fata publicului o singura actrita. In cazul nostru, este vorba despre Diana Giubernea. Actrita cucereste atentia publicului din prima si pana in ultima secunda a spectacolului. Capacitatea sa de a transmite starile interioare ale unei pleiade de personaje este de-a dreptul hipnotica. Intr-un decor minimalist, avand la indemana cateva accesorii si bazandu-se pe relationarea cu publicul, Diana Giubernea reuseste sa isi schimbe varsta, starea, fata, personalitatea…

In viziunea regizorala a Monei Gavrilas, "Monoloagele vaginului" este un spectacol despre descoperire si cunoastere de sine. Incarcat de emotii din toate gamele, deschis pentru interactiune, spectacolul se rescrie cu fiecare reprezentatie, purtand in el trairile fiecarui spectator.

"Monoloagele vaginului" isi pastreaza actualitatea prin trairile pe care le transmite si prin emotiile pe care le starneste.

Biletele pentru spectacolul din 4 iulie se gasesc la vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, precum si online pe eventim.ro.

  • Organizatorii recomanda celor care achizitioneaza bilete sa-si rezerve cele mai bune locuri disponibile la numarul de telefon 0769 427 243.

Comments

comments

Lasă un răspuns