Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Murind pentru a trai

Murind pentru a trai

Doi criminali dau peste cap planurile unor jefuitori de banci, cand sunt luati ostateci de catre acestia. Inconjurati de politie, hotii trebuie sa devina eroi si sa salveze ostatecii, inainte ca acestia sa fie executati. In urma jafului, patru hoti sunt implicati intr-un schimb de focuri cu politia. Unul este omorat, altul este ranit, iar ceilalti se refugiaza in barul „Wolf’s Head” dintr-un cartier marginas.

Lucrurile se precipita cand doi negri apar in bar, cautand scandal. In urma altercatiei, unul dintre hoti este omorat, iar cei doi care au mai ramas, Sam si Nadia, devin la randul lor ostateci. Rick Devlin, un detectiv incapatanat si cu experienta, si partenera lui, Catherine, incearca sa rezolve situatia cat mai repede, pentru a nu se afla ca unul dintre hoti este de fapt agent sub acoperire.

De aici, intriga se complica si mai mult, iar numarul personajelor creste. Nu lipsesc schimburile de focuri si exploziile, nici risipa de sange, asa cum o cere orice film de actiune.

  • De notat ca distributia o include pe Monica Barladeanu, care interpreteaza rolul unui detectiv.

Michael Madsen (Lind)

Michael Madsen poate interpreta la fel de bine roluri de erou, cat si de ucigas. De altfel, talentul lui a fost observat cand interpreta roluri negative, precum cel din „Kill Me Again” sau „Thelma and Louise”. Rolul care i-a adus recunoasterea ca actor a fost cel al lui Mr. Blonde, sadicul hot de bijuterii din filmul lui Quentin Tarantino, „Reservoir Dogs”. Michael Madsen a continuat seria personajelor negative cu rolurile din „Donnie Brasco”, „Mulholland Falls” si celebra serie „Kill Bill”, regizata tot de Tarantino.

Edward Furlong (Sam)

Desi nu vroia sa devina actor, Edward a avut succes de la primul film in care a fost distribuit: „Terminator 2: Ziua Judecatii”. Pentru rolul lui John Connor, Edward a castigat un premiu MTV si premiul Saturn pentru cel mai bun tanar actor. Odata lansat la Hollywood, a jucat in filme alaturi de actori precum Jeff Bridges („American Heart”), Kathy Bates („A Home of Our Own”), Edward Norton („American History X”) si Willem Dafoe („Animal Factory”).

Ling Bai (Nadia)

Nascuta in China in 1970, Ling Bai si-a inceput cariera artistica in corul scolii. Cand avea 14 ani, s-a inrolat in Chinese People’s Liberation Army, unde timp de 3 ani a dat spectacole pentru soldatii stationati in Tibet. Dupa ce a emigrat in SUA, a jucat in filme precum „The Crow”, „Wild Wild West”, „Nixon”, in regia lui Oliver Stone, si „Anna and the King”.

Monica Barladeanu (Lascar)

In 2004, Monica Barladeanu a primit un rol in comedia „Buds for Life”, iar pana la sfarsitul anului a jucat in „Moartea Domnului Lazarescu”, filmul lui Cristi Puiu care a adunat peste 30 de premii, printre care „Un certain regard” la festivalul de la Cannes 2005. In acelasi an, Monica a jucat in filmele „Incubus”, „Second in Command”, „Living and Dying” si a avut un rol episodic in serialul nr. 1 in America, „Lost”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus