Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Nanny McPhee: Marea infruntare

Nanny McPhee: Marea infruntare

video_youtube

Actrita britanica Emma Thompson, castigatoare a premiului Oscar, revine pe marele ecran in rolul dadacei Nanny McPhee. Noua ei misiune este una dubla: pe de o parte, trebuie sa ajute o tanara mama, interpretata de Maggie Gyllenhaal, sa aiba grija de ferma pe care o detine cat timp sotul ei este plecat la razboi. Pe de alta parte, trebuie sa intervina in vietile copiilor tinerei mamici, pusi in situatia de a se confrunta cu venirea de la oras a unor verisori care nu vor sa mai plece acasa.

Celebra dadaca isi foloseste si in aceasta parte a doua a filmului instrumentele magice: o motocicleta zburatoare, o statuie care prinde viata si un pui de elefant care apare in locuri neobisnuite. Ca si in primul film „Nanny McPhee”, dadaca ii va invata pe copii cinci lectii noi. In distributie ii regasim si pe actorii Ralph Fiennes („Harry Potter si Ordinul Phoenix”, 2007) si Ewan McGregor („Amelia”, 2009) .

Regizoarea Susanna White, castigatoarea a unui premiu BAFTA in 2006, a realizat o noua adaptare a unei povesti imaginate de scritoarea de orgine engleza, Christianna Brand. In colectia de istorisiri pentru cei mici, Christianna Brand aduce in prim-plan aventurile unei bone pe nume Matilda, care ajunge sa aiba grija de copiii obraznici ai familiei Brown.

Ai putea spune ca este un film doar pentru copii, dar o sa descoperi ca e ceva mai mult decat atat. Incearca sa raspunzi la o intrebare care i-a fost pusa si actritei Emma Thompson: Daca ai avea o putere magica asa cum are Nanny McPhee, care ar fi aceea? „Nanny McPhee: Marea infruntare” te va ajuta sa te detasezi de tot ceea ce inseamna cotidian, aducand in viata ta lumea magiei si a intamplarilor amuzante.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus