Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Natalie Cole in concert la Bucuresti

Natalie Cole in concert la Bucuresti

Natalie Cole va concerta pentru prima data in Romania, pe 27 octombrie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti. Dupa ce probleme de sanatate au determinat-o sa-si intrerupa turneul de promovare a ultimului sau album, „Still Unforgettable”, Natalie Cole revine pe scena intr-o serie de concerte care include si Bucurestiul.

„Still Unforgettable” a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru Cel mai bun album traditional de muzica pop si pentru Cel mai bun acompaniament instrumental. Acest album este totodata si cel care i-a adus lui Natalie Cole premiul Cel mai bun artist de jazz din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Acest album reprezinta intoarcerea artistei la stilul care a adus-o in atentia publicului in 1991, cand aparea pe piata „Unforgettable… with love”, albumul de debut care avea s-o lege muzical pentru totdeauna de tatal ei, inegalabilul Nat King Cole. In cadrul concertului de la Bucuresti, pe scena se va auzi si vocea acestuia, intr-un nou duet alaturi de fiica sa, la cantecele „Unforgettable” si „Walking my baby back home”, un „clasic”, inregistrat pentru prima data de Nat King Cole in anii ’50.

Biletele cu preturi cuprinse intre 500 lei (categoria VIP) si 100 lei vor putea fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.

  • Eveniment organizat de Sound & Image Events.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus