Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Natalie Portman debuteaza ca regizor de film israelian

Natalie Portman debuteaza ca regizor de film israelian

Natalie Portman debuteaza ca regizor de film israelian si va face regia un film israelian despre viaţa autorului Amos Oz, în care ea va interpreta rolul mamei scriitorului. Scenariul filmului a fost scris tot de Natalie Portman după cartea autobiografică lansată de Oz în 2002, ”O poveste despre dragoste şi întuneric”.

Cei care au dezvăluit vestea au fost Yoram Honig de la Jerusalem Film Fund împreună cu publicistul filmului, care au mai adăugat că încă nu s-au hotărât dacă filmul să fie în limba engleză sau ebraică. Cert este că din distribuţie vor face parte actori locali. Portman se va deplasa in Ierusalim în octombrie pentru casting, iar filmările vor începe din ianuarie, anului viitor.

Un detaliu care ar putea să îi pună beţe în roate lui Natalie în debutul său regizoral este bugetul limitat al filmului, de 400 de mii de dolari, pus la dispoziţie de Jerusalim Film Fund, dar cum filmul este realizat la Ierusalim cu actori de pe plan local, costurile nu vor fi foarte ridicate.

În prezent Portman filmează împreună cu Ewan McGregor ”Jane Got a Gun”, care va fi lansat în 2014, an în care va mai apărea şi în ”Knight of Cups”, iar in noiembrie anul acesta o vom putea admira în ”Thor: The Dark World”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus