Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > National Geographic si Mega Image lanseaza "Minunile Planetei Noastre"

National Geographic si Mega Image lanseaza "Minunile Planetei Noastre"

Revista National Geographic Romania si Mega Image au lansat „Minunile Planetei Noastre„, un proiect inedit creat pe conceptul unui joc educativ care dezvolta interesul celor mici pentru natura.

Acest parteneriat se bazeaza pe o completare de roluri: National Geographic aduce, odata cu notorietatea brandului, continutul interesant si informatiile despre proiectele de protejare a naturii sustinute chiar de revista; iar Mega Image, prin reteaua sa de magazine, faciliteaza accesul la aceste informatii a unui public divers, oferindu-i totodata un album de colectie, cu o grafica excelenta.

Prin mecanismul campaniei, Mega Image aduce clientilor fideli un plus de valoare si atrage altii noi prin promovarea politicii sale de grija fata de comparator.

La fiecare vizita de cumparaturi in magazinele Mega Image si Red Market, clientii primesc gratuit la casele de marcat pachete cu carti de joc, conform detaliilor afisate in locatii si pot cumpara albumele in care se colectioneaza cartile.

Albumele si cartile de joc contin informatii si imagini furnizate de National Geographic. In plus, proiectul are o componenta online, unde se pot schimba cartile de joc care sunt dubluri.

  • Proiectul este initiat de Mega Image, avand revista National Geographic drept partener strategic si este promovat intens in presa scrisa, radio si panotaj OOH.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus