Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Necunoscutul – Unknown

Necunoscutul – Unknown

video_youtube

Realizat dupa romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, „Necunoscutul” aduce pe marile ecrane o poveste enigmatica si originala. Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleaca alaturi de sotia lui (January Jones) in Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. Insa in urma unui accident de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, fara sa aiba idee cum a ajuns acolo.

La scurt timp, constata ca nimeni nu il recunoaste si ca este privit ca un strain, chiar si de catre sotia lui. El porneste intr-o cursa agonizanta pentru a-si recupera viata si nici macar din partea politiei nu primeste ajutor. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Martin incepe sa puna sub semnul intrebarii totul, inclusiv propria-i identitate si sanatate mintala. Un aliat neasteptat (Diane Kruger) pare sa-i readuca speranta, dar aflarea adevarului ramane in continuare o misiune imposibila.

Liam Neeson a fost atras de la bun inceput de scenariu, marturisind: „Am inteles pe deplin prin ce trecea Martin. In tinerete, am fost boxeur amator si nu de putine ori am avut de-a face cu momente de semi-inconstienta, dupa lovituri mai puternice. Stiu cum e sa iti pierzi memoria, iar experienta de viata m-a ajutat sa creez cat mai bine acest rol”.

Filmat in totalitate in Berlin, pelicula a imprumutat din aerul deosebit al acestui oras. Cele doua lumi care coexista si astazi in capitala Germaniei sunt o prelungire a ceea ce traieste personajul principal.

  • Premiera in Romania: 18 februarie 2011, in cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Iasi).
  • Site oficial: http://unknownmovie.warnerbros.com/.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus