Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Nevasta de imprumut – Just Go with It

Nevasta de imprumut – Just Go with It

video_youtube

In filmul Nevasta de imprumut, Danny (interpretat de Adam Sandler) este un chirurg plastic care ii face curte unei profesoare cu mult mai tinere, pentru a ascunde o minciuna. El o roaga pe asistenta lui loiala sa joace rolul nevestei de care, chipurile, intentioneaza sa divorteze. Din cauza acestei minciuni, trebuie sa intre in joc si copiii asistentei si pe toti ii asteapta un weekend in Hawaii care le va schimba viata. Verigheta devine scutul cu care chirurgul se va apara impotriva deziluziilor: femeile il vor crede insurat, il vor accepta ca atare, iar in conditiile astea el nu va mai trebui sa se implice sentimental si, prin urmare, nu va mai suferi.

Dar cand o intalneste pe Palmer (Brooklyn Decker), fata visurilor lui, minciunile ajung sa se intoarca impotriva lui. Ea il crede insurat, iar Danny, in loc sa clarifice lucrurile, incepe sa teasa o poveste si mai gogonata: inventeaza o sotie, care va fi interpretata de asistenta lui, Katherine (Jennifer Aniston), care suspina de mult dupa el. Pentru ca Danny sa-si netezeasca drumul spre inima lui Palmer, el pretinde ca nu se intelege cu sotia, de la care asteapta divortul.

Cu toate astea, Katherine il ajuta pe Danny. „Ei lucreaza de mult impreuna si se inteleg bine – ea il considera simpatic, iar el e clar ca tine la ea pentru ca, in timp ce pe ceilalti ii minte, ei ii spune mereu adevarul. De fapt, ea e singura care-i cunoaste adevarata fata”, spune Jennifer Aniston.

Odata ajunsi in Hawaii, lantul minciunilor o contamineaza si pe Katherine care se intalneste cu o rivala de-a sa mai veche, interpretata de Nicole Kidman. Katherine isi inventeaza pe loc o alta viata, spunandu-i acesteia ca Danny este… sotul ei!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus