Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Nicole Kidman si Katie Holmes, prietene apropiate

Nicole Kidman si Katie Holmes, prietene apropiate

Nicole Kidman si Katie Holmes, doua dintre fostele sotii ale superstarului american Tom Cruise, au devenit bune prietene. Mai mult decat atat cele doua vorbesc regulat la telefon si au in plan sa joace intr-un film impreuna. In ultimele luni si vorbesc cu regularitate la telefon.

Relatia de amicitie dintre cele doua a inceput dupa divortul lui Katie Holmes de Tom Cruise, dar totul a fost pastrat departe de ochii presei. Privirile si schimburile de cuvinte amicale dintre cele doua, la diverse reuniuni, a facut presa sa banuiasaca ca fostele sotii ale lui Tom Cruise au devenit, daca nu prietene, atunci macar amice bune.

Acum vine si confirmarea. O sursa din anturajul celor doua a confirmat ca cele doua actrite discuta adeseori la telefon si adora sa impartaseasca intre ele diverse informatii despre carierele si vietile lor de familie. Cele doua au constatat ca au foarte multe puncte comune si ca se inteleg foarte bine.

Aceeasi sursa a tinut sa taie avantul imaginatiei si a precizat ca cele doua au evitat orice dialog despre fostul lor sot, Tom Cruise si ca nu discuta chestiuni intime, precum cele sexuale, insa vorbesc despre alte lucruri, cel mai adesea despre copiii lor si despre ce se mai intampla in vietile lor private.

Nicole Kidman a adoptat doi copii – Isabella, in varsta de 20 de ani, si Connor, in varsta de 18 ani – in timp ce era casatorita cu Tom Cruise. Actrita australiana are alti doi copii – Sunday si Faith – cu actualul ei sot, cantaretul de muzica country Keith Urban.

Katie Holmes, cea de-a treia sotie a lui Tom Cruise, are cu acesta o fiica, Suri, in varsta de sapte ani. Katie Holmes si Tom Cruise s-au despartit in iunie 2012.

  • Femeile lui Tom Cruise

Potrivit aceleiasi surse, Nicole Kidman si Katie Holmes intentioneaza sa joace impreuna intr-un film ceea ce, daca o sa se materializeze o sa fie cu adevarat socant. "Va fi uluitor ca doua dintre fostele sotii ale lui Tom Cruise sa joace impreuna in acelasi film", a adaugat aceeasi sursa. Fara comentarii!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus