Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Nobody’s Daughter – noul album Hole

Nobody’s Daughter – noul album Hole

Primul single de pe noul album Hole „Nobody’s Daughter” se numeste „Skinny Little Bitch” si a avut premiera mondiala la inceputul lui martie 2010. La realizarea albumului pe care l-a compus impreuna cu Linda Perry, solista Courtney Love a colaborat cu producatori de renume ca Michael Beinhorn sau Billy Corgan (The Smashing Pumpkins).

Noul album a avut parte si de cateva intreruperi, cauzate de neintelegerile aparute intre Courtney Love si Billy Corgan. Dupa cateva runde in care fiecare a vrut sa isi demonstreze priceperea intr-ale muzicii, intr-un final cei doi s-au impacat. Mai mult, Courtney i-a scris solistului de la The Smashing Pumpkins o scrisoare pe care a facut-o apoi publica:

Site oficial: www.courtneylove.com

„Dragul meu Billy: te iubesc. Iubesc sufletul tau puternic si etern, iubesc chiar si piesele ticnite, magnifice, puternice si zgomotoase pe care le scrii si pe care imi permiti sa le cant. Din nou am creat frumusete din agonia relatiei noastre, din temerile ingropate sau vii, din tot ceea ce este adevarat, ce trebuie sa faca parte din ciclul etern pe care il reprezinta Billy & Courtney. Sper sa imi primesti scuzele pentru miile de motive care te-ar fi putut face sa te simti jignit, pentru ca eu stiu ca esti un rege, un print, un suflet nobil. Nimeni nu imi va forta vreodata mana, nimic nu va interveni intre noi”.

Cine s-a indragostit in anii ’90 de muzica celor de la Hole, dar si-a pierdut speranta sa mai auda vreodata piese la fel de bune ca „Doll Parts” sau „Violet”, va avea parte de o surpriza odata ce va asculta albumul „Nobody’s Daughter”.

Comments

comments

Sus