Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Noua versiune a serialului "Dallas" – pe micile ecrane in vara 2012

Noua versiune a serialului "Dallas" – pe micile ecrane in vara 2012

Un remake al celebrului serial „Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 si pana in 1991, va intra pe micile ecrane in vara anului viitor, din distribuţie facand parte si „veteranii” Larry Hagman, Linda Gray si Patrick Duffy.

Remake-ul a primit aprobarea oficialilor postului TNT, care a comandat deja producţia primelor 10 episoade.

Din distribuţie fac parte Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Brenda Strong, Josh Henderson si Julie Gonzalo, alaturi de „veteranii” Larry Hagman – care a interpretat rolul lui J.R. Ewing -, Linda Gray si Patrick Duffy.

„TNT a analizat posibilitatea de a face o versiune actualizata a „Dallas” timp de mai mulţi ani, dar abia acum am citit scenariul incredibil al Cynthiei Cidre pentru episodul pilot si am stiut ca avem deja baza pentru un serial incredibil”, a declarat Michael Wright, vicepresedinte executiv si sef al departamentului de programe al TNT.

Serialul „Dallas” prezinta luptele pentru putere din cadrul unei familii texane care activeaza in industria petrolului.

Serialul a avut un succes impresionant in lumea intreaga, inregistrand o audienţa globala de peste 100 de milioane de telespectatori.

Episodul „Who Shot JR?” („Cine l-a impuscat pe JR?”), difuzat in 1980, a ramas pana in zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţa din lume, iar serialul „Dallas”, difuzat in 13 sezoane, intre anii 1978 si 1998, a avut o popularitate uriasa pe plan mondial.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus