Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Nume de cod: Agentu’ de serviciu

Nume de cod: Agentu’ de serviciu

Cedric „The Entertainer” joaca in rolul Jake, un tip normal, dupa toate aparentele, care se trezeste intr-o camera de hotel, cu o durere groaznica de cap, alaturi de un cadavru si o geanta in care se afla 250,000 de dolari. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Jake nu-si mai aduce aminte cum a ajuns acolo si cine este el.

Frumoasa si misterioasa Diane (Nicolette Sheridan) apare in peisaj pretinzand ca este sotia lui Jake, ducandu-l pe acesta intr-o casa magnifica, care, spune ea ca ii apartine. Atunci cand Jake descopera că Diane incearca sa-l drogheze, el fuge de acolo si se refugiaza intr-un local, unde da peste Gina (Lucy Liu), o chelnerita care pretinde ca este prietena lui.

Ea ii spune ca in realitate lucreaza ca administrator pentru un producator de jocuri video, dar Jake este convins ca iel este agent CIA, iar numele lui de cod este „The Cleaner” . De aici, convingerea lui se confirma la fiecare pas.O parodie dupa „Identitatea lui Bourne”, „Nume de cod: Agentu’ de serviciu” este combinatia ideala de comedie, suspans, actiune si, desigur, femei frumoase.

Inca din etapa de proiect, Lucy Liu, care a jucat recent alaturi de Josh Hartnett in Slevin: Nevinovat cu ghionion, s-a aratat foarte interesata de noul film al celebrului regizor Les Mayfield, dublu nominalizat la Premiile Emmy („Hearts of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse” si „All in the Family: 20th Anniversary Special”), alaturi de care s-a decis sa faca echipa si in calitate de producator al filmului.

Cu toate ca scena in care cele doua femei, Nicolette Sheridan si Lucy Liu, fac baie impreuna a constituit deliciul barbatilor de pe platou, Lucy Liu insista ca a trecut printr-un adevarat cosmar in timpul filmarilor: „Era 3 dimineata si noi ne aflam intr-o piscina pentru copii, imbracate doar in lenjerie intima si inconjurate de spuma.

Bineinteles ca a trebuit sa repetam scena de cateva ori, spre marea bucurie a barbatilor, care s-au strans in numar foarte mare pe platou, avand in vedere ca era 3 dimineata si filmam o singura scena. Va dati seama ca lor nu le pasa ca eu si Nicolette eram de-a dreptul impietrite de frig.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus