Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Numere fatale

Numere fatale

S-au dus vremurile cand Nicolas Cage era premiat cu Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal (in 1996, pentru rolul din „Leaving Las Vegas”). Acum, productiile in care joaca nepotul lui Fancis Ford Coppola sunt din ce in ce mai slabe. Un exemplu: marea premiera care se anunta si in Romania, „Knowing”. Filmul SF s-a situat in varful box office-ului american, in weekend-ul lansarii, incasand aproape 25 de milioane de dolari.

Dupa un inceput promitator, „Kowing” devine din ce in ce mai plictisitor, si din cauza elementelor predictibile care compun productia: o capsula a timpului, o fetita care aude voci si noteaza continuu cifre (aparent fara nicio semnificatie), un profesor (Ted Myles, interpretat cam fara savoare de Nicolas Cage) care, dupa 50 de ani, descifreaza cifrele fetei si observa ca acestea reprezinta datele unor calamitati petrecute in lume.

Punctul culminant al filmului este previzibil. Trei dintre catastrofe urmeaza sa se intample, iar Ted are un rol important, asemenea unei concurente la Miss Univers: sa salveze planeta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus