Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > O dovada a beneficiilor bunei hidratari

O dovada a beneficiilor bunei hidratari

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/11/02/buna-hidratare-3-copy.jpgSarah are 42 de ani, si a incercat, in urma recomandarilor medicului, o super hidratare zilnica a organismului. Ce s-a intamplat este cel mai bun exemplu despre beneficiile bunei hidratari.

Shara a experimentat super hidratarea, consumand zilnic trei litrei de apa, timp de patru saptamani, iar rezultatele au depasit orice asteptari. Tratamentul cu apa a fost recomandat de medic ca remediu pentru proasta functionare a organismului, dureri de cap si constipatie severa.

Prima fotografie a fost facuta in prima zi a dietei. Sarah sustine ca se simtea si arata ca o femeie de 52 de ani, nu ca una de 42. Avea cearcane enorme, riduri si pete rosii.Pana la aceasta perioada de super hidratare Sarah obisnuia sa bea circa un litru de apa pe zi.

Cei trei litri de apa zilnic au insemna apa , ceai de plante (mult mai usor de baut decat apa simpla), apa cu lamaie si supe simple de legume.

Transformarile au aparut din prima zi. In primul tand, normal, drumuri mult mai dese la toaleta. Apoi, in urmatoare zile au disparut durerile de cap (este dovedit ca una din principalele cauze ale durerilor de cap este dehidratarea cronica si ca primul remediu pentru o durere de cap este un pahar mare de apa). Dupa 15 zile, femeia a observat ca pielea a capatat un aspect mai tanar.

Urmatorul pas a fost acela de a renunta la ceai si supa si pentru a bea numai apa – tot timpul poarta cu ea sticle mici, deoarece sunt mai practice.

Benefiiciile consumului de apa au fost evidente in cea de a treia saptamana. Abdomenul a devenit mai plat, iar celulita s-a diminuat. Pielea s-a facut mai frumoasa, cearcanele s-au estompat, iar Sarah afirma ca se simtea plina de energie. In plus manca mult mai putin si a slabit fara nici un efort.

Concluzia? Buna hidratare a organismului, in fiecare zi are efecte uluitoare asupra trupului si fetei. Perioada de aport crescut de apa, care sa dureze 5-7 zile sunt bineveite, in conditiile in care se pastreaza aportul de doi litri de apa si alte lichide zilnic.

O astfel de dieta este recomandata numai persoanelor care nu sufera de boli cronice, care nu au afectiuni renale si cardiovasculare cronice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus