Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > O vacanta pentru mama

O vacanta pentru mama

I-ai arătat an de an, prin vorbe dragi şi flori frumoase, cât o preţuieşti. Iar la fiecare aniversare, a rămas impresionată de petrecerile-surpriză, cu prieteni mulţi şi veseli. Aminteşte-ţi însă că ţi-a împărtăşit adesea regretul că nici măcar acum, când voi, copiii, v-aţi făcut mari şi aţi plecat la casele voastre, nu simte că se bucură pe deplin de timpul liber pe care-l are. Ce-ar fi s-o sărbătoreşti printr-un dar mai special? Trimite-o într-o vacanţă aşa cum n-a avut până acum, să vadă locuri deosebite şi să aibă parte de relaxare, aventură, cultură sau toate la un loc. Şi de unde să culeagă amintiri inedite!

Pe Costa del Sol, în sudul Spaniei, sezonul ţine 300 de zile. Cele 15-20 de grade din martie sunt perfecte pentru plimbări de-a lungul Mediteranei, în Marbella, vedetă în topul celor mai frumoase plaje ale lumii. 

Ce are de văzut: călătoria pe tărâm andaluz poate îmbina relaxarea cu o vizită în capitala Malaga, oraşul natal al lui Picasso, sau cu o excursie la Stânca Gibraltarului, de unde se zăreşte continentul african. 

Cât te costă: un pachet de trei nopţi, mic dejun şi transport cu avionul are preţuri începând cu 250 de euro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus