Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > One Republic – Dreaming Out Loud

One Republic – Dreaming Out Loud

Dupa succesul single-ului „Apologize” (featuring Timbaland), trupa OneRepublic si-a lansat albumul „Dreaming Out Loud”. Beneficiind de o promovare foarte buna la nivel mondial, precum si de sustinerea producatorul Timbaland, unul dintre cele mai importante nume din industria muzicii la ora actuala, OneRepublic a captat rapid atentia publicului.

Incepand cu vara lui 2006, trupa americana s-a regasit in topul preferintelor vizitatorilor site-ului MySpace, iar single-ul „Apologize” s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare in SUA si a intrat direct pe locul 3 in Marea Britanie.

In prezent, al doilea single extras de pe album, „Stop and Stare” se bucura deja de succes in topurile americane. Pentru anul 2008, OneRepublic a pregatit un turneu alaturi de Maroon 5.

  • Albumul „Dreaming Out Loud” este disponibil in format Special pentru Romania, la pretul de 29.9 RON.

Vocalistul OneRepublic, Ryan Tedder, este un important compozitor si producator, printre artistii pentru care a lucrat numarandu-se Jennifer Lopez („Do It Well”), Leona Lewis („Bleeding Love”) si Natasha Bedingfield („Love Like This”).

Ryan a avut ideea infiintarii trupei OneRepublic impreuna cu Zach Filkins, colegul lui de liceu din Colorado. In 2003, celor doi li s-au alaturat Drew Brown, Eddie Fisher si Tim Myers, pe care Ryan Tedder i-a cooptat atunci cand s-au mutat in Los Angeles.

In 2005, dupa ce au semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records, baietii de la OneRepublic au intrat in studio alaturi de producatorul Greg Wells.

Dupa o perioada scurta petrecuta la Columbia, trupa decide sa se mute la Interscope Records/Mosley Music Group. Tym Myers a parasit formatia, in 2007, fiind inlocuit de Brent Kutzle.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus