Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Orasul – The Town

Orasul – The Town

video_youtube

„The Town”, regizat de Ben Affleck, este un thriller despre hoti si politisti, prietenie si tradare, iubire si speranta si fuga de un trecut care nu lasa nicio sansa viitorului. Un singur cartier din Boston, Charlestown, a dat lumii mai multi spargatori de banci si hoti de masini decat oricare alt loc din America. Doug (Ben Affleck) este unul dintre ei. Insa nu e „croit” din aceeasi stofa ca ceilalti, deoarece a avut o sansa sa-si schimbe viata si sa n-o ia pe urmele tatalui sau criminal. Totusi, Doug a ales sa devina seful unei bande de hoti fara scrupule, a caror mandrie este de a fura fara sa fie prinsi. Singura lui familie e formata din complicii sai in ale hotiei, iar singurul om pe care il poate considera aproape ca un frate este Jem (Jeremy Renner), in ciuda temperamentului sau aprig si comportamentului periculos.

Situatia se schimba, insa, dupa ultima spargere, cand Jem o ia ostateca pe managera bancii, Claire (Rebecca Hall). Cand descopera ca ea locuieste chiar in Charlestown, Jem vrea neaparat sa afle cat de multe stie Claire despre autorii spargerii. Stiind de ce e capabil Jem, Doug promite ca se ocupa el si o cauta pe Claire, careia nici nu-i trece prin minte ca fermecatorul strain este unul dintre cei care o terorizase cu cateva zile inainte.

Relatia cu Claire se transforma intr-o pasionata poveste de dragoste si Doug decide sa-si schimbe viata si sa plece din oras. Ceea ce va fi extrem de dificil, intrucat agentii FBI – condusi de Frawley (Jon Hamm) – sunt pe urmele sale, iar Jem ii pune la indoiala loialitatea. Doug realizeaza ca nu va fi usor sa scape si ca actiunile lui o pot pune in pericol pe Claire. Prin urmare, el nu mai are de ales decat intre doua lucruri: sa-si tradeze prietenii sau s-o piarda pe femeia pe care o iubeste.

  • Premiera in Romania: 31.12.2010

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus