Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Ostatici sub acoperire

Ostatici sub acoperire

Plot

Cu Jason Statham (Transporter, Snatch), Ryan Phillippe si Wesley Snipes in rolurile principale, „Ostatici sub acoperire” spune povestea celui mai mare jaf din istorie.

Ca in fiecare dimineata, usile bancii se deschid pentru a lasa sa se instaleze calmul unei zile normale de lucru. Nimic nu pare sa prevesteasca haosul care avea sa urmeze si asta pentru ca, pana sa realizam ce se intampla cu adevarat, ne trezim „ostatici” ai unui exploziv film de actiune.

Se presupune ca exista si poate fi gasita o lege universala a haosului, dar cu siguranta nu la o astfel de teorie se gandeau autoritatile in momentul in care au primit solicitarea lui Lorenz (Wesley Snipes), liderul bandei teroriste implicat in cel mai mare jaf din istorie.

Lorenz (Wesley Snipes) solicita politiei sa aduca un negociator. La fata locului ajunge Conners (Jason Statham), un detectiv revenit dupa o recenta suspendare.

Haosul ii ajuta pe cativa dintre angajatii bancii sa se salveze, numai ca in momentul in care fumul se imprastie, politistii realizeaza ca tocmai membrii bandei lui Lorenz erau cei care au reusit sa scape deghizati din banca.

  • Daca iti place John Statham, nu trebuie sa ratezi ultimul lui film, „Crank”, lansat pe ecranele noastre in octombrie, sub denumirea „Razbunare si adrenalina”. Intr-adevar, este un film plin de adrenalina, care te va tine in suspans pana la final. Un final destul de trist, totusi… dar mai bine sa descoperi tu de ce.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus