Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Acceptă provocarea Activia

(P) Acceptă provocarea Activia


Activia te ajută să-ţi menţii starea de bine
contribuind la buna funcţionare a sistemului digestiv şi, totodată, oferindu-ţi ocazia să câştigi premii speciale semnate Malvensky. 

Aşadar, in perioada 10 octombrie – 30 noiembrie, acceptă provocarea şi consumă Activia 14 zile, introdu pe pagina de Facebook Activia Romania codul bonului fiscal, numărul de produse Activia cumpărate şi alege cuvântul care defineşte starea ta de bine.
 
Poţi câştiga zilnic un lănţişor de aur personalizat. Mai mult decât atât, la 30 de produse înscrise în aplicaţie, câştigi garantat o brăţară cu medalion de aur. Pentru a te înscrie în campanie, poţi alege orice produs Activia – simplu, cu fructe, 0% grăsime, cu cereale sau în varianta de băut. 
 
Viaţa este mai frumoasă atunci când te simţi bine, iar pentru asta este recomandat să ai o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Ne asigură de acest lucru şi actriţa Maria Buză care susţine Activia în noua campanie de comunicare: ”Stresul este deja parte din viaţa mea, nu numai pe scenă, dar şi în viaţa personală. Am un program foarte încărcat şi îmi este greu să fiu mereu atentă la ce mănânc. Acest stil de viaţă agitat îmi afectează sănătatea digestivă. De aceea consum şi recomand Activia în fiecare zi.” 
 
Este momentul să îndepărtezi efectele stresului din viaţa ta şi să alegi starea de bine preferată! O alimentaţie sănătoasă împreună cu Activia te ajută să te menţii în formă şi să ajuţi buna funcţionare a sistemului digestiv.
 
Mai multe detalii şi regulamentul promoţiei, poţi găsi pe pagina de Facebook Activia. 
 
Cu Activia, starea de bine vine din interior! … şi se vede!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus