Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Brăţara tricoloră care ne uneşte!

(P) Brăţara tricoloră care ne uneşte!

Există o fire curată românească. Există o Românie a tradiţiilor curate de care suntem mândri. Şi există oameni care susţin acea Românie şi luptă ca acele tradiţii autentice să nu se piardă şi să rămână proaspete. În fiecare român există acest sentiment, pe toţi ne uneşte dorinţa de a fi mândri de ceea ce suntem. În decembrie, la 95 de ani de la Marea Unire, hai să arătăm că există ceva, există un semn că ceva ne uneşte. Hai să purtăm tricolorul la mână, să arătăm că suntem mulţi cei care credem că avem cu ce să ne mândrim! –acesta este mesajul campaniei DERO, „Brăţara ne uneşte”.

Ȋn toamna acestui an, 150 de femei din Găujani, dintr-o comunitate de la Dunăre, au croşetat de mână şi din suflet, câteva zeci de mii de brăţări tricolore. Brăţările au unit o comunitate pentru a reȋnvia un vechi meşteşug românesc. Aceleaşi brăţări, croşetate de femeile din Găujani, se vor regăsi, ȋmpreună cu poveştile celor care le-au realizat, ȋn pachetul aniversar DERO, de 9,5 kg, care va fi disponibil pe piaţă în luna decembrie.

Românii sunt invitaţi să susţină valorile tradiţionale româneşti, purtând brăţările tricolore care au unit o comunitate.
„Să purtăm ȋn luna decembrie brăţara tricoloră care ne uneşte! Să fim mândri că suntem români, să fim mândri de valorile şi tradiţiile româneşti! Să susţinem ȋmpreună comunităţile de meşteşugari, aceia care spun povestea României autentice. DERO, un brand românesc cu peste 40 ani de existenţă, urează tuturor românilor „La mulţi ani cu prospeţime, România!”, a declarat Iulia Floricică, Senior Brand Building Manager Laundry, Unilever South Central Europe.
Să fim mândri că suntem români, să fim mândri de valorile şi tradiţiile autentice româneşti!
 
Mai multe informaţii despre campania “Brăţara ne uneşte” puteţi găsi pe pagina de facebook DERO.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus