Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > (P) Calatoreste inteligent – Croaziera, un univers al distractiei

(P) Calatoreste inteligent – Croaziera, un univers al distractiei


Croaziera, acest tip de vacanta altfel, in care impachetezi odata pentru a descoperi mai multe destinatii, este din ce in ce mai dorita in ultimul timp, pentru ca ofera o multitudine de optiuni atat ca traseu, cat si ca buget. Mai mult, sejururile in “orasele plutitoare” reprezinta o vacanta fantastica pentru familiile cu copii, la bordul navelor existand o gama larga de distractii pentru toate varstele.

 
Pentru ca este usor de ajuns, nu se schimba fusul orar semnificativ iar ofertele de zboruri catre si dinspre porturile de imbarcare sunt  variate, atat ca pret, cat si ca destinatii, croazierele pe Marea Mediterana se numara printre favoritele turistilor romani, potrivit specialistilor Perfect Tour. Iar din ce in ce mai multe linii de croaziera pun la dispozitie facilitati deosebite si au oferte speciale pentru familiile cu copii, cea mai buna oferta fiind, evident, croaziera gratuita pentru copii. Adica, parintii nu platesc nimic in plus daca cei mici calatoresc in aceeasi cabina cu ei. 
 
Cu sau fara prichindei in cabina insa, la bordul unui vas de croaziera puteti fi siguri ca le veti oferi copiilor o experienta deosebita, acestia avand ocazia de a se distra pe saturate in cluburile special amenajate, sub supravegherea personalului instruit in acest sens. Iar voi veti avea timp pentru plaja sau cine romantice.
 
Copiii intre 3 si 6 ani, de exemplu, se pot juca in siguranta in MiniClub, o zona speciala, plina de culoare si bine echipata, unde au destul spatiu pentru alergare, explorare sau inot. Programul ROYAL BABIES (pentru copii intre 6-18 luni) include activitati tematice destinate initierii bebelusilor in practicarea unor tipuri de exercitii si activitati ce contribuie la dezvoltarea fizica si a capacitatii mentale, prin jocuri care stimuleaza imaginatia. Iar programul AQUANAUTS (pentru copii intre 3-5 ani) include, de exemplu, pictura cu degetele, bal mascat, jocuri de construit case si fortarete, modelaj cu plastilina, sculptura, activitati muzicale, spectacole si concursuri cu saculete pentru exercitii de echilibru.
 
Nu in ultimul rand, o croaziera este o vacanta in care impachetezi odata pentru a descoperi mai multe tari si destinatii. Pleci din Italia, de exemplu, si dimineata te trezesti in Franta, pe coasta Marsiliei si dupa aceea, la Barcelona, in Spania. 
Excursiile la tarm va ajuta sa vedeti peisaje, cultura, oamenii si de ce nu, gastronomia si cantecele traditionale. Iar copiii vor fi incantati sa vada cu ochii lor ce au citit in cartile de geografie si istorie.
 
Powered by Seo Monitor 
 
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus