Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Cauti un loc de munca?

(P) Cauti un loc de munca?

Toate femeile au un al saselea simt, util mai ales cand este vorba de identificarea si valorificarea oportunitatilor. Acest al saselea simt iti spune cand trebuie sa faci o schimbare, cand este momentul pentru a incepe ceva nou si cand ai in fata o ocazie pe care nu ai voie sa o ratezi. Exact din aceasta categorie – a ofertelor care nu pot fi refuzate, face parte si cursul de calificare “Lucrator in comert”.

Iata care sunt cateva din avantajele care fac din aceste cursuri o oportunitate si o exceptionala sansa pentru tine, o ocazie pentru un viitor mai bun.

Cursurile sunt exclusiv destinate femeilor si sunt organizate in marile orase. Daca esti din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova si Constanta, iata ce oportunitate de neratat ai! Cursurile se desfasoara pe tot parcursul anului, dureaza fix 9 saptamani, 8 ore pe zi, de luni pana vineri.

Asta nu este tot! Ceea ce este cel mai bun abia urmeaza! Citeste si actioneaza!

In primul rand, cursurile sunt gratuite, iar la finalizarea cursurilor ai un loc de munca asigurat pe diferite posturi, in comert.

In al doilea rand, organizatorii cursurilor ofera cazare, masa si decontarea transportului in week-end, pentru cursantele care au domiciliul in alte localitati decat cele in care se organizeaza cursurile. Deci poti sa ai domiciliul oriunde in tara, pentru ca poti participa fara costuri suplimentare la aceste cursuri, in cel mai apropiat oras de domiciliul tau in care acestea se desfasoara.

In al al treilea rand
, la finalul cursurilor, participantele primesc o subventie de 1.250 de lei. Incredibil, nu?

Te-am convins ca este o oferata de nerefuzat? Bravo!

Atunci iata cine se poate inscrie la aceste cursuri: femei in cautarea unui loc de munca, sau care doresc o calificare in comert. Conditia este sa ai minimum 10 clase absolvite.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la cursuri?

Trimite un CV cu mentiunea “Program de calificare – site-ul FEMEIA”, la urmatoarea adresa de email: [email protected]

Este bine de stiut ca aceste cursuri sunt organizate de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania si compania Profi, cu fonduri europene din programul Fondul Social European POSDRU. 


Informatii suplimentare poti obtine la telefon 0730770166 , intre orele 9.00 si 18.00 de luni pana vineri.

 

Nu rata sansa care iti poate schimba viata in bine!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus