Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Cum alegem salteaua de pat potrivita?

(P) Cum alegem salteaua de pat potrivita?


Desi aveti gusturi diferite
trebuie sa alegeti saltele de pat care sa va satisfaca pe amandoi. Cum poti, insa, rezolva aceasta dilema cand unul din voi isi doreste o saltea moale, iar celalalt o saltea cu fermitate mare? Disputa in aceasta problema nu este una oarecare, deoarece somnul este extrem de important pentru fiecare dintre noi: modul in care ne odihnim ne influenteaza starea de peste zi, iar o pozitie nepotrivita a corpului in timpul somnului din cauza unei fermitati nepotrivite a saltelei poate duce la dureri de spate ce pot deveni cronice.

O solutie pentru o astfel de probleme este alegerea unei saltele cu arc continuu si matlasare cu straturi generaoase de spuma profilata combinata cu spuma cu memorie de forma sau latex. Aceasta asigura o sustinere corecta pentru coloana vertebrala si o independenta foarte buna fata de patener. Exista si posibilitatea de a folosi, un top de saltea care sa combine fermitati diferite jumatate latex mai ferm si jumatate spuma cu memorie de forma pentru mai multa moliciune, care sa contrabalanseze fermitatea saltelei existente in functie de dorinte.

Problema unei saltele diferite pentru acelasi pat nu apare doar in cazul unei diferente de greutate intre cei doi. Acest lucru se intampla si daca una din persoane are o problema de sanatate necesitand o fermitate speciala a saltelei, in cazul in care stilul de dormit difera sau daca unul dintre cei doi este extrem de agitat in timpul somnului. In acest caz, te poti orienta catre o saltea de spuma cu memorie de forma care distribuie presiunea corpului punct cu punct sustine si relaxeaza coloana vertebrala si ofera independenta foarte buna fata de partener.
 
Pentru persoanele care iubesc sa citeasca sau sa se uite la televizor in dormitor solutia este o saltea din latex. Salteaua din latex se adapteaza perfect la forma corpului si este ideala pentru somiera cu mecanism manual sau electric. Vei putea sa citesti sa te uiti la televizor si mai ales sa te bucuri de un somn sanatos si odihnitor. Latexul iti ofera o senzatie placuta atunci cand te asezi in pat si iti asigura un suport stabil in timpul somnului. Latex-ul permite o foarte buna circulatie a aerului in interiorul saltelei, este atermic, nedeformabil si antialergic.
 
Daca va confruntati cu o astfel de problema in cuplu, nu treceti asa usor peste ea si cu siguranta, compromisul unuia dintre voi nu este o solutie. Consultantii Salterra va pot ajuta daca stiti exact cu ce problema va confruntati.
 
Powered by SEO monitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus