Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Cum faci fata celor 100 de perechi de pantofi?

(P) Cum faci fata celor 100 de perechi de pantofi?

Daca ai astfel de probleme, ai nevoie de cateva transformari in casa ta si trebuie sa apelezi la cineva care se pricepe la amenajari interioare.

Cand trebuie sa pregatesti un spatiu perfect pentru hainele tale, lucrurile nu sunt chiar atat de simple pentru ca trebuie sa stii sa combini utilitatea cu limitarile impuse de spatiu, pentru ca oricat de mare ar fi spatiul destinat dressingului, acesta devine mic la un moment dat. O firma specializata in design si amenajari interioare cum este de exemplu Art Deco Zone, are experienta, specialistii si mijloacele necesare pentru a transforma orice spatiu, oricat de mic, intr-un loc in care vor intra de 3 ori mai multe articole de imbracaminte si incaltaminte decat ai crede.
 

Vei  avea compartimente speciale pentru pantofi, pentru genti, ba chiar si un spatiu special pentru esarfe sau cravate.
Pot fi facute compartimentari in sertare pentru aranjat curele si cat mai multe zone pentru haine pe umerase, separate pe sezon: cald si rece. Daca este loc, se poate face si Zona Speciala pentru Hobby-uri speciale, de exemplu, daca esti pasionata de ski sau calarie, toate articolele vestimentare speciale vor fi aranjate cu totul altfel decat acum.
 
Cu siguranta un punct forte ar fi si o masuta de machiaj. Simpla, cocheta sau dimpotriva, romantica si decorativa, aceasta va fi un coltisor deosebit de important care poate fi plasat chiar in zona dressingului sau pentru care se poate sa fie gasit un loc potrivit la tine in dormitor.  Consola, taburetul, oglinda decorativa si corpul de iluminat din aceasta zona vor crea un ansamblu superb, dar vor avea si functionalitate. In sfarsit, nu vei mai avea toate fardurile imprastiate prin baie sau pe pervaz spre disperarea iubitului.
 
Poti transforma toate acestea in realitate, poti sa iti construiesti locul tau special pe care ti-l doresti atat de mult, apeland la serviciile unei echipe de profesionisti care va stii cum sa proiecteze, sa construiasca, sa refaca si sa lase totul curat in urma fara a darama casa. Iar tu te poti ocupa doar cu aranjarea  finala a lucrurilor pentru a le regasi usor, ori de cate ori ai nevoie.
 
Powered by SEO monitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus