Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > (P) Cum sa fii singur si fericit

(P) Cum sa fii singur si fericit

Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

Din 12 februarie la cinema, comedia „Cum să fii singur şi fericit” o readuce în rol principal pe Dakota Johnson, de această dată alături de Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann, sub îndrumarea regizorală a lui Christian Ditter.

Producţia Warner Bros. Pictures „Cum să fii singur şi fericit” are premiera în cinematografele din ţară pe 12 februarie.

Titlul original: How to Be Single

Gen: Comedie, Romantic

Regia: Christian Ditter

Scenariul: Abby Kohn, Marc Silverstein, Dana Fox

Producători: John Rickard, Dana Fox

Distribuţia: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr., Leslie Mann, Jason Mantzoukas, Anders Holm, Nicholas Braun, Jake Lacy

Casa de producţie: Warner Bros. Pictures

Limba:  Engleză

Lansare în România: 12.02.2016

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus