Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Curăţenie în timp record cu noile spray-uri Cif!

(P) Curăţenie în timp record cu noile spray-uri Cif!

Folosind noile spray-uri Cif găseşti soluţii atât pentru curăţenia zilnică, dar şi pentru nevoi specifice şi pete greu de îndepărtat: 

  • Pentru curăţenia zilnică foloseşte Gama Ultrafast care conţine Cif Spray Baie, Cif Spray Bucătărie şi Cif Spray Ferestre 
  • Atunci când te confrunţi cu suprafeţe greu de curăţat, foloseşte Gama Specializată  care conţine Cif Spray Anti-calcar, Cif Spray Degresant şi Cif Spray Inox.
Spray-urile din Gama Ultrafast, cu un nou design, te ajută atunci când ai de curăţat petele de zi cu zi.

Cif Spray Bucătărie
– 500ml –  are o formulă îmbunătăţită pentru îndepărtarea urmelor proaspete de mâncare şi grăsime. În plus, te ajută să economiseşti timp datorită faptului că nu necesită clătire, spre deosebire de detergentul de vase.  

Cif Spray Baie
– 500ml – este ideal pentru îndepărtarea rapidă a urmelor recente de săpun, pastă de dinţi sau machiaj. 

Cif Spray Ferestre,
disponibil acum într-un ambalaj economic la 750ml, previne apariţia urmelor de pe geamuri datorită peliculei protectoare care permite alunecarea apei. 
Preţ recomandat: 9.8 lei*
 
Foloseşte spray-urile Cif din Gama Specializată pentru rezolvarea problemelor specifice şi pete greu de îndepărtat.

Cif Spray Anti-calcar
 – 750ml –  este ajutorul tău de nădejde în lupta împotriva  calcarului de pe chiuvetă şi cadă, a săpunului întărit sau a urmelor de pe cabinele de duş. 

Cif Spray Degresant
–  750ml –  este soluţia potivită pentru grăsimea întărită din cuptor, de pe aragaz, din interiorul cuptorului cu microunde, de pe blaturile şi mesele din bucătărie. 

Cif Spray Inox
–  500ml –  este produsul ideal pentru toate suprafeţele din inox, îndepărtând murdăria, lăsându-le curate şi asigurând pana la 100% strălucire. 
Preţ recomandat: 15.9 lei*
 
Un alt avantaj al noilor game Cif Spray este mirosul plăcut care împrospătează încăperile după curăţenie. Formula îmbunătăţită conţine molecule care acţionează rapid asupra murdăriei şi, în acelaşi timp, protejează suprafeţele, scoţând la lumină frumuseţea lor naturală. 
 
Mai puţin timp pentru curăţenie, mai mult timp pentru tine şi cei dragi!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns