Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) De 20 de ani cu Hochland

(P) De 20 de ani cu Hochland

Povestea Hochland în România a început în anul 1993, când au fost importate primele produse, primite cu multă încredere de către consumatorii români. Produsele Hochland au continuat să fie distribuite în fiecare zi şi în fiecare magazin din România prin partenerul nostru Whiteland Import Export. 
 
Cu ocazia aniversării celor 20 de ani, Hochland desfăşoară în perioada 2 septembrie – 27 octombrie campania promoţională "Câştigă premii, dăruieşte bucurii".
Consumatorii pot participa la promoţie achiziţionând orice produs din gama: brânză topită triunghiuri/ felii, caşcaval sau telemea de vacă. Trebuie doar să înscrie codul unic de pe ambalaj pe site-ul www.hochland20deani.ro şi află pe loc dacă au câştigat.
 
Hochland oferă premii la alegere, atât pentru persoana care participă la promotie, cât şi pentru cineva drag: 10 câştigători vor primi zilnic câte 2 premii. Pe lângă premiile zilnice, Hochland oferă şi 20 de excursii în Europa celor mai norocoşi participanţi, sub forma unui voucher/cupon de călătorie, cu o valoare unitară de 4,500 RON (TVA inclus).
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus