Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > (P) De paşte, la F64 ai o scuză să-ţi doreşti

(P) De paşte, la F64 ai o scuză să-ţi doreşti

Pune-ţi în coşul de Paşte cele mai atractive produse de la F64 şi găseşte-le pe site-ul lor pe cele care sunt la o super ofertă specială cu ocazia sărbătorilor. 

În perioada 17 aprilie- 7 mai la F64 găseşti obiective foto Nikon DSLR, genţi şi rucsacuri pentru kit-urile tale foto la preţuri fără TVA, aparate foto Nikon, Olympus sau Canon la reduceri  de până la 900 de lei din preţul iniţial. Şi ca bonus de sărbătoare, pe lângă numărul mare de produse în ofertă, poţi participa la tombola organizată de F64 pentru a intra în cursa pentru premiul cel mare care constă într-un voucher de 7000 de lei. Pentru a putea participa, trebuie să-ţi achizitonezi una dintre camerele foto Nikon la promoţie puse la dispoziţie în această perioadă.
 
Surprizele pentru cei dragi sunt mereu bine venite şi cu siguranţă iubitul tău va fi încântat că te-ai gândit la un cadou aşa de special. În plus, poţi să te bucuri împreună cu el de o mică atenţie care să-ţi completeze echipamentul foto de călătorie şi vacanţă, pentru că nu mai e mult pânâ la vacanţă şi nu-ţi strică o noua cameră foto, un nou obiectiv, câteva accesorii sau chiar o cameră video performantă.
 
Noi îţi mai zicem doar că ofertele-minune nu zac mult pe rafturi şi că la F64 nu durează chiar trei zile, ci până pe 7 mai, aşa că soluţia este să te grăbeşti ca să căştigi cu succes bătălia celor mai bune oferte foto-video de pe de pe piaţa românească.
Pentru mai multe detalia, accesează-le site-ul www.f64.ro
 
Powered by Seo Monitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus