Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > (P) E vara copiilor la Cinema City

(P) E vara copiilor la Cinema City

În luna august, micuţii călătoresc în lumi nemaivăzute vizionând producţii pline de emoţie şi veselie, iar vizita la Cinema City le va aduce şi numeroase premii, stickere haioase cu personajele din filmele preferate şi un paşaport spre distracţie. “Singuri acasă” sau “Pete și Dragonul” sunt două dintre filmele verii pe care le poți vedea alături de micuțul tău la cinema în această lună.

Descoperiţi ce fac animalele de companie când rămân singure acasă în filmul de animaţie „Singuri acasă”, din 5 august

Într-un apartament din Manhattan, Max, animalul de companie perfect, duce o viață idilică până când stăpânii aduc acasă un alt câine, iar viaţa lui Max este întoarsă cu susul în jos. Toate animozitățile dintre cei doi trebuie să fie lăsate în urmă pentru a se uni împotriva lui Snowball, un „adorabil” iepure alb care formează o armată de animale abandonate care caută să se răzbune pe animalele de companie crescute în puf. Urmăreşte animația şi află ce fac animăluțele de companie singure acasă zi de zi. Filmul este disponibil în format 2D şi 3D dublat, precum şi 3D subtitrat.

Trăiţi aventura lui Pete şi a prietenului său dragon într-un film emoționant, pentru întreaga familie, „Pete şi Dragonul”, din 19 august

Filmul spune povestea lui Pete, un tânăr orfan care trăiește de câțiva ani în pădure alături de cel mai bun prieten al lui, Elliot, care, întâmplător, este dragon. De-a lungul anilor, domnul Meacham i-a încântat pe copii cu poveștile lui despre un neînfricat dragon din pădure, însă pentru fiica sa, Grace, poveștile ajung să prindă viață atunci când îl cunoaște pe Pete, un băiețel misterios de 10 ani, care spune că trăiește în pădure cu un dragon uriaș și verde pe nume Elliot. Filmul va rula în format 3D, variantă dublată.

Până pe 31 august, cei mici vor primi în dar „Paşaportul meu de cinema”, oferit la casele de bilete Cinema City la achiziţionarea oricărui bilet la film, fiecare vizită la cinema putând să le aducă micuţilor premii delicioase şi multe alte surprize. Mai multe detalii pe: www.cinemacity.ro/promotii. Filmul e şi mai tare când are lipici, gust şi savoare!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus