Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Fairy şi Chef Florin Dumitrescu caută reţeta tradiţională preferată a românilor!

(P) Fairy şi Chef Florin Dumitrescu caută reţeta tradiţională preferată a românilor!


Fairy şi Chef Florin Dumitrescu îi invită pe români să nominalizeze cea mai apreciată reţetă tradiţională, într-o dezbatere culinară naţională ce va pune pe masă tot ce-i mai bun din bucătăria noastră.

La confluenţa dintre Vest şi Est, românii au strâns în tipare şi bune şi foarte bune. De la isteţime şi umor, la poftă de viaţă şi ureche muzicală, românii se pricep şi se întrec în toate. Iar orice casă de român care se respectă are un reţetar în care mici secrete ale bucătăriei sunt strânse de la generaţie, la generaţie. Mici secrete care conturează reţete tradiţionale pentru români, originale pentru restul lumii. Sunt reţetele care sunt scoase din cuptor şi întinse pe tavă la zile de sărbătoare, reţetele care marchează momente de bucurie şi de mândrie, de strâns familia în jurul mesei. 
 
Dar şi din reţetarele împrăştiate în România, care îndestulează de la mic şi mofturos, la mare şi pofticios, trebuie să fie şi o reţetă cea mai cea. Trebuie să existe un preparat în faţa căruia nici un român nu rezistă – felul de mâncare şi tradiţional şi preferat al românilor!
 
Până pe 10 noiembrie românii au propus cea mai apreciată reţetă tradiţională, iar zece dintre ele au intrat în finală: papanaşi, pârjoale, fasole cu afumătură, tochitură de porc, sarmale, ciorbă de burtă, cozonac, piftie, mămăligă cu brânză şi drob.
 
Românii pot vota reţeta favorită, până pe 10 decembrie, vizitând pagina de Facebook, iar reţeta câştigătoare va fi dezvăluită pe 11 decembrie. 
 
Iar dacă Chef Florin Dumitrescu îi va surprinde cu un suflu proaspăt pentru clasicele sărmăluţe şi alte mâncăruri dragi românilor, Fairy Platinum îi scapă de grijile spălatului vaselor, îndepărtând grăsimea dificilă în doar 10 minute, fără să înmoi vasele mult timp!
 
Pentru că tradiţiile se păstrează în reţete, nu în spălatul vaselor, Fairy Platinum este cea mai bună formulă de la Fairy împotriva grăsimii dificile!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus