Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) FC Barcelona îşi uneşte forţele cu Gatorade

(P) FC Barcelona îşi uneşte forţele cu Gatorade


Clubul şi cunoscutul brand de băuturi sportive vor începe un parteneriat global de trei ani, hidratând întreaga echipă FC Barcelona, înclusiv pe Neymar, Xavi, Puyol şi Messi.

Beneficiile parteneriatului vor include produse Gatorade Prime, Performer şi Recover şi echipament pe tuşele stadionului Camp Nou, în vestiare, în timpul conferinţelor de presă şi acces pentru Club la Institutul Gatorade de Ştiinţă a Sportului, un laborator de ultimă generaţie, dotat cu echipamente de testare ce vor asigura sprijin şi consiliere în nutriţie pentru FC Barcelona. Prezenţa Gatorade pe marginea stadionului Camp Nou va începe cu meciul „El Clasico” de sâmbătă, 26 octombrie.  
 
Vice-preşedintele FC Barcelona, Javier Faus, a explicat de ce Clubul a ales Gatorade: „Suntem foarte mulţumiţi de aceast parteneriat. Gatorade este un brand internaţional de prestigiu, lider în domeniul băuturilor sportive şi cu un mare angajament faţă de cercetarea ştiinţifică. Acest acord întăreşte programul nostru de sponsorizare, aducându-ne alături unul dintre cele mai importante branduri din lume în domeniul sportiv. De asemenea, pentru noi reprezintă un pas mai departe spre America, unul dintre cele mai importante teritorii din punct de vedere strategic pentru Club, FC Barcelona având o bază de suporteri imensă acolo”. 
 
Acest anunţ întăreşte poziţia Barçei în fruntea „La Liga” (liga spaniolă). Pentru Gatorade, colaborarea cu FC Barcelona marchează atingerea unui parteneriat cu 84 de cluburi de fotbal la nivel mondial, simbolizând angajamentul profund al brandului pentru fotbal. Luna trecută, Gatorade a anunţat parteneriatul cu FC Arsenal şi FC Liverpool. 
 
„Prin parteneriatul cu FC Barcelona, unul dintre cele mai performante cluburi din lume, Gatorade speră să ajute la îmbunătăţirea rezultatelor sportivilor de elită din fotbal,” declară Andrea Fairchild, Vice-preşedinte şi Global & Sports Marketing Gatorade. „Aşteptăm cu interes să aducem în acest club de renume produsele şi serviciile noastre fundamentate ştiinţific, crescând în acelaţi timp gradul de conştientizare cu privire la implicarea noastră în susţinerea sportivilor din fotbal la nivel mondial.”
 
Xavier Orriols, Preşedinte PepsiCo Sud-Vestul Europei, adaugă: „Suntem încântaţi că brandul nostru sportiv numărul 1 în lume, Gatorade, este partener cu unul dintre cele mai bune cluburi, FC Barcelona. Acest parteneriat va întări ambele branduri, care îşi vor continua astfel pasiunea pentru fotbal.” 
 
Pentru mai multe informaţii despre FC Barcelona şi Gatorade, vă rugăm să vizitaţi www.fcbarcelona.com şi www.gatorade.com.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus