Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Fii cooler vara asta cu mixul răcoritor de la URSUS!

(P) Fii cooler vara asta cu mixul răcoritor de la URSUS!

Ei bine, chiar dacă te-ai gândit deja la un sistem de ventilaţie şmecher cu evantaiul bunicii sau cu pistolul cu apă de jucărie, poţi fi mai cooler de atât! Atunci când hainele se lipesc de tine, iar strălucirea soarelui îţi împăienjeneşte privirea, ai nevoie de ceva cu adevărat revigorant. 

Soluţia e URSUS Cooler, mixul răcoritor de bere şi limonadă, de savurat cu gaşca, pentru distracţie îndelungată la orice oră din zi! 

Iar pentru că vara se anunţă bogată în evenimente, cu URSUS Cooler profiţi de toate, fie că alegi marea, muntele care freamătă de viaţă sau oraşul toropit de căldură.
Oricând  simţi nevoia să aduci mai aproape briza mării sau uşoarele adieri de la munte, URSUS Cooler îţi stă la dispoziţie în varianta cu şi fără alcool – la doze şi sticle de 0.5 litri, toate având o proporţie de 40% bere şi 60% limonadă – ceea ce îl face mixul potrivit pentru orice moment. Iar dacă doreşti să-ţi afli factorul Cooler, te invităm să intri în aplicaţia “Află cât de cooler eşti” şi să te laşi surprins!, afirmă Mihai Bârsan, Vice Preşedintele de Marketing al Ursus Breweries. 
 
Mixul de bere rece şi limonadă proaspătă te va ajuta să treci mai uşor de temperaturile ridicate, iar întâlnirile cu prietenii vor avea parte de cea mai cooler atmosferă. Aşa că, pregăteşte-te!
 
Regele Verii dă startul revigorării intense, pentru ca tu să profiţi la maxim de cea mai frumoasă perioadă a anului! 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns