Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > (P) Guess Girl Belle – un parfum inspirat de cele mai senzuale femei

(P) Guess Girl Belle – un parfum inspirat de cele mai senzuale femei


Perseverenţă. Aventură. Atracţie irezistibilă. O fată GUESS deţine toate aceste calităţi. Cu încredere în forţele proprii şi lipsită de griji, o fată Guess întruchipează frumuseţea legendară, fiind un spirit liber, care caută distracţie şi aventură în orice moment al vieţii.

În această toamna, Coty anunţă lansarea GUESS Girl Belle, un parfum ce reaminteşte de originalul GUESS Girl, o esenţă care captează aroma senzuală a micilor plăceri ale vieţii. Proaspăt şi feminin, la fel ca şi fata care poartă Guess, notele fructate efervescente se amestecă cu tonurile florale. GUESS Girl Belle se accesorizează perfect cu o rochie de cocktail, fiind destinat femeilor interesante, atragătoare, care au un calendar plin de evenimente sociale.

Parfum de femeie

Mult premiatul parfumier Laurent Le Guernec de la IFF a reinventat GUESS Girl Belle revitalizând simţurile senzuale ale parfumului original. GUESS Girl Belle este un parfum cu arome orientale, deopotrivă florale şi fructate, pregnantă fiind nota efervescentă de fructe de pădure scaldate în şampanie. Notele de mijloc îmbină căldura violetelor cu bujorul şi cu mirosul bogat al sambacului de iasomnie. Nota declarantă, de bază a parfumului este un amestec hipnotizant de vanilie cu lemn de santal australian şi mosc.
 
Note de vârf: Şampanie, Mere golden, Fructe de pădure 
Note de mijloc: Bujor roz, Sambac de Iasomnie, Violete
Note de bază: Lemn de santal australian, Mosc,Vanilie
Parfumier: Laurent Le Guernec of IFF
Familie olfactivă: Floriental Fructat
 

Ambalaj deosebit

Cutia GUESS Girl Belle este o readapatarea a ambalajului roz al Guess Girl, fiind o variantă şi mai luxoasă în nuanţe de mov şi auriu. Capacul parfumului este o asumare a notelor florale ale parfumului, fiind o împreunare de petale mov translucide, strânse într-o panglică. Sticla are rotunjimi delicate şi poartă logo-ul GUESS, iar culorile cutiei parfumului au un efect contrast opulent.
  
GUESS Girl Colecţie
Apă de toiletă 30ml   – 170 lei
Apă de toiletă 50ml   – 243 lei 
Apă de toiletă 100ml  – 293 lei
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus