Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > (P) Imprimante si accesorii de imprimanta pentru atehnici

(P) Imprimante si accesorii de imprimanta pentru atehnici

Daca nu te pricepi foarte bine la tehnologie, imprimante, scannere sau calculatoare este destul de dificil sa alegi o imprimanta noua sau sa gasesti accesoriile potrivite atunci cand este nevoie, sa schimbi tonerul sau daca se strica o anumita piesa sa stii ce sa faci. In plus, probabil ca ti-ai dori sa poti sa reduci costurile de imprimare, dar nu stii exact cum ai putea sa faci asta. 

O alta tehnologie importanta este cea a imprimantelor cu sisteme CISS de alimentare continua care te va ajuta sa faci economii de pana la 95% in privinta consumabilelor, pentru ca reduce cheltuielile de printare la costul de achizitionare al cernelii. Incarci sistemul cu cerneala si poti imprima pana la 12000 de pagini. Ele se incarca usor si costul de printare al unor pagini color este acelasi cu costul de printare al unei pagini alb-negru, deci poti sa printezi color fara nici o problema de acum incolo. 
 
In primul rand trebuie sa intelegi ca tehnologia a avansat si multe lucruri s-au mai schimbat. Spre exemplu, o imprimanta laser poate fi gasita acum la un pret redus si este foarte populara astazi pentru ca are o dimensiune redusa, iar cartusele o durata de viata mai mare. Imprimantele vin acum si cu optiuni suplimentare. Pot sa aiba scanner, unele pot sa realizeze copii pe cand altele se pot conecta la o retea de internet WiFi pentru ca acesta sa poate fi instalata usor si pentru ca tu sa poti imprima fara sa fie nevoie sa ai cabluri prin casa sau sa stai mereu sa o conectezi la laptop. 
 
Daca esti o persoana atehnica, poti sa iti achizitionezi imprimantele si accesoriile de pe Internet. Aici ai marele avantaj ca le poti studia in linistea casei tale si vei gasi intotdeauna suport din partea specialistilor. Cartuseria.ro,  unul din cei mai mari furnizori de imprimante si accesorii, iti pune la dispozitie un numar de telefon unde poti lua legatura cu specialisti din domeniu care iti vor recomanda o imprimanta in functie de nevoile tale si iti vor putea identifica rapid tipul de toner de care ai nevoie in functie de imprimanta pe care o ai. Tot ce mai trebuie sa faci este sa iti comanzi produsele dorite, iar acestea iti vor fi livrate in maxim 24 de ore.
 
Cu imprimanta potrivita poti chiar sa iti tiparesti acasa albumul tau de fotografii sau materiale de promovare pentru ca imprimantele si hartia foto Cartuseria sunt capabile sa produca fotografii excelente la preturi foarte mici. Daca nu stii ce sa alegi, intreaba un expert Cartuseria. 
 
Powered by SEOmonitor
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus